Mihin tarvitaan vielä yksi mobiili chat Kaizala Pro tuli varkain työmaalle — 4.1.2019

Kaizala Pro Office 365

Microsoft Kaizala Pro on isojen ryhmien viestintä ja työn hallinta työkalu mikä liimaa yhteen pari palaa, mihin ei omaa sovellusta ole vielä löytynyt. Johdolta työntekijälle työkaluja on pilvin pimein, mutta työntekijältä työntekijälle ja vielä asiakkaalle ei niinkään, ja tähän rakoon Kaizala on omiaan.


Kaizala Pro saapui Office 365 tilauksiin vaikka sen piti alun perin jättää Suomi kokonaan väliin. Nyt sen käyttöönotto on mahdollista jo monissa Office 365 tilauksissa.


Varjo it:llä firmoissa hoidetaan paljon Kaizalan aluetta. Whatsapp sopii chattiin, mutta Kaizala luo viestintään oman hallittavuutensa. Tekstin kuvan ja dokumenttien jako on helppoa, mutta voit kerätä myös palautetta sekä työntekijöiltä että myös asiakkailta äänestyksillä ja kyselyillä.

Oman organisaation vieminen Kaizalaan onnistuu ryhmä ryhmän sisällä periaatteella. Julkiseen ryhmään voi kutsua yhteistyökumppanit tai asiakkaan. Pienet yksityiskohdat kuten vaikka sijainti tiedon jakaminen kuvan kera voivat luoda uutta kulttuuria, vaikka työmaille, missä työn edistymisestä voidaan päätellä näillä tiedoilla jo paljon.


Kaizala ProSisäänrakennettu työn seuranta, checklistit yhdistettynä esimerkiksi työntekijän paikkatietoon ja tapaamisen sovittamiseen luo uusia mahdollisuuksia tehtaissa tai työmaalla missä työntekijällä ei ole edes konetta.


Kaizalan räätälöinti onnistuu avoimella rajapinnalla ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa voidaan tulevaisuudessa jatkokäsittelyä varmasti tehdä myös muilla työkaluilla kuten Plannerissa.


Tärkein mahdollisuus on kuitenkin toiminnan hallinta. Varjo it on usein hyvä juttu, muttei aina. Oman organisaation Kaizala Pron tilanteen voi tarkistaa osoitteessa https://manage.kaiza.la/