Shifts, Vuorot sovellus tuo ryhtiä yrityksen arkirutiineihin — 1.7.2022

Teams sovellus Shifts eli Vuorot sovellus tuo mukavan mausteen tiimityöskentelyyn antamalla työkalut vuorojen hallintaan. Parasta sovelluksessa on, että työntekijä voi seurata vuorotilannetta mobiililla, samalla kun esimiehellä on mahdollisuus muokata vuorot valmiiksi esim. Excelillä ja vasta lopuksi julkaista vuorot työntekijälle.

Työntekijä voi vaikuttaa vuoroihin ehdottamalla pyyntöjen muodossa muutoksia, vaihtoja tai hakea lomaa. Esimiehen on helppo seurata muuttuvaa tilannetta samalla kun joustavuus tuo mukavuutta työntekijöille.

Vuorot sovelluksen neronleimaus on tapa miten se on kytketty oikeuksien kautta Teamsiin ja ne ketkä käyttävät Teamsia vain vähän, näkevät vain tarpeellisen ja säilyvät IT-vyörytykseltä. Tämä on loppujen lopuksi todella tärkeää, kun IT tunkee sisään ovista ja ikkunoista.

Vuorot sovelluksen ominaisuudet osuvat loppujen lopuksi myös kellokorttijärjestelmien reviirille ja jos mobiililaitteen sijaintitiedot yhdistetään vuoroihin, on mahdollista korvata kellokortteja Vuorot sovelluksella. Työntekijälle jää tässäkin tapauksessa viimeinen sana, siitä osasiko Vuorot sovellus päätellä oikein tiedot.

Tärkeämpää voi kuitenkin olla, että aluksi korvataan jääkaapin oven lomavuorolistat ja siihen Vuorot tarjoaa hyvän ensiavun.

Vuorot sovellus, Shifts app