Sopivat viestintäratkaisut eturivin työntekijälle ? Viva Engage — 3.3.2024

Viestintää eturivin työntekijälle, Viva EngageViestintä on vaikeaa ja joukoille viestintä voi olla vielä vaikeampaa. Yrityksen eturivin työntekijät jätetään usein viestintäratkaisujen ulkopuolelle, mutta Viva Engage voi olla ratkaisu, kun etsitään sopivan kevyttä, mutta Teamsiin kytkettyä viestintämallia.

Viva Engagen voit tarvittaessa kytkeä Intranetiin tai viedä intranetin Viva Engageen. Sopivasti kytkettynä voit tehostaa viestintää Teamsin liittimillä.


Jos yrityksesi haluaa parantaa työntekijöiden sitoutumista ja yhteisöllisyyttä, voit käyttää Viva Engagea luomaan yhteisön, joka on omistettu koko yrityksen, tietyn aiheen tai projektin ympärille. Tämä yhteisö voi sisältää kaikki projektin jäsenet ja johtajat, jotka voivat jakaa tietoja ja keskustella.

Viva Engagen voi muuttaa native moodiin missä Viva Engage kytketään kiinteäksi osaksi Microsoft 365:n ryhmiä ja tätä kautta käyttöoikeudet ja tiedostot voidaan jakaa tutulla tavalla yhteisöissä. Microsoftin tekoälysovellus Copilot auttaa johtoa yhteisöjen keskustelujen avauksissa ja tarjoaa keskustelujen vastaus luonnoksia - lisäämällä jopa asiaankuuluvia liitteitä automaattisesti. Copilot ehdottaa myös vastauksia kommentteihin ja reaktioihin.


Microsoft Viva Engage sisältää yhteisö- ja keskusteluominaisuudet. Sovellus perustuu Yammer-palveluihin ja tarjoaa mahdollisuuden jakaa henkilöstökokemusta, mahdollistaa johtajien osallistumisen, tietojen jakamisen ja itseilmaisun. Viva Engagen taustalla toimivat samat Yammer-palvelut ja yritystason Microsoft 365:n suojaus, tietosuoja, yhdenmukaisuus ja hallittavuuden säätimet, kuten eDiscovery- ja viestinnän yhteensopivuus.